Att ha en helt magisk trädgård

Han bor i mycket sällsynta djur, som den glänsande guldbaggar , han är under naturvård. Den svartsnickarbi och den normala honungsbin. Alla lever fredligt tillsammans. Detta är naturvård, vi älskar att göra det.

Ha en fin helg allihop, vi ses på måndag

Wir haben einen magischen Garten 🌹🐝🦋🐞

Es leben in ihm ganz seltene Tiere, wie z.b der glänzende Rosenkäfer, er steht unter Naturschutz. Die Schwarze Biene, bekannt unter Landbienen. Die normale Honigbiene. Alle leben friedlich gemeinsam . Das ist Naturschutz, wir lieben es zu tun.

Habt alle ein schönes Wochenende

Skrevet av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg,

2 kommentarer til «Att ha en helt magisk trädgård»

Det er stengt for kommentarer.