Att ha haft den första skörd av vår engelska mynta

God morgon på er alla. Vi har haft första skörd av vår engelska mynta. Det är viktigt att mynta inte blommar, de förlorar arom. Låt det torka i några dagar, två veckor är minimala.

Därefter kan du använda det som te.

Hallo zusammen, Mike hat unsere englische Minze zum ersten mal abgeerntet. Wichtig ist, wenn Ihr Tee daraus machen wollt, das die Minze nicht geblüht hat. Dadurch verliert sie an Aroma. Trocknet die Minze und bewahrt sie später in einer Dose auf. Viel Spass beim nachmachen.

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg