Snart är det säsongstart för Jordgubbarna

Förra året ,  hade vi extrem värme. I år är det kallare och mer regn kommer. Våra tomater och jordgubbar kommer att älska detta väder eftersom de växer väldigt snabbt.

Mike installerade ett fågelnät för våra frukter och grönsaker.

Bald ist Erdbeerenzeit:

Letztes Jahr um diese Zeit, hatten wir extreme Hitze. Dieses J-ahr selbe Zeit ist es kühler und es kommt mehr regen. Unsere Tomaten und Erdbeeren scheinen dieses Wetter zu lieben, denn sie wachsen sehr schnell. Mike installierte nun ein Schutznetz für unser Obst und Gemüse.

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg