Sant!

Att lära sig något nytt och det här är en visdom som jag fick idag.

Ett bra samarbete med sina kollegor är receptet för en lyckad arbetsdag! Att hjälpas åt ich göra det omöjliga möjligt, att skratta och ha kul ihop, smittar av sig

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

3 reaktioner till “Sant!”

  1. Etwas Neues lernen und das ist eine Weisheit, die ich heute bekommen habe.

    Eine gute Zusammenarbeit mit ihren Kollegen ist das Rezept für einen glücklichen Arbeitstag! Helfe das Unmögliche möglich zu machen, gemeinsam zu lachen und Spaß zu haben und sich gegenseitig anzustecken. ♥️

Kommentarer inaktiverade.