Att gör det själv – Mike’s trädgårdsinspiration om upphöjd damm

☀️☀️☀️Hoppas ni alla haft en fin påsk. Vi har kört på för fullt med renoveringen av damm, naturligtvis njutit vi av det fina vädret lite ocksä. Mike har ett unikt projekt i veckan. Påsk kom till honom tanken att han kan bygga dammen som en högbädd. Okej, låt oss snackar om en 1000 liter damm. Vår gamla vattenlilja sitter i en regntunna. Håll ett öga på hemsida, jag skriver mer snart!

Vår damm efter renovering
Tillgänglighet för rullstolsanvändare

Publicerat först den: 22 April, 2019
Uppdaterads den: 29 April 2019

Publisert
Kategorisert som Hageliv

Av Liz

I'm a graphic designer, photographer and fine artist. Living with rheumatoid arthritis (cp) of the heaviest form and sit in a wheelchair. Accept what's happening and let the troll into light, you may want to believe more in you .. 🧙 Follow me, THANKS 🧙 Rheumatology, Gaming Blog,

2 kommentarer

Kommentarer er stengt.