Att gör det själv – Mike’s trädgårdsinspiration om upphöjd damm

☀️☀️☀️Hoppas ni alla haft en fin påsk. Vi har kört på för fullt med renoveringen av damm, naturligtvis njutit vi av det fina vädret lite ocksä. Mike har ett unikt projekt i veckan. Påsk kom till honom tanken att han kan bygga dammen som en högbädd. Okej, låt oss snackar om en 1000 liter damm. Vår gamla vattenlilja sitter i en regntunna. Håll ett öga på hemsida, jag skriver mer snart!

Vår damm efter renovering
Tillgänglighet för rullstolsanvändare

Publicerat först den: 22 April, 2019
Uppdaterads den: 29 April 2019

Publicerat av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

2 reaktioner till “Att gör det själv – Mike’s trädgårdsinspiration om upphöjd damm”

Kommentarer inaktiverade.