Att visa din styrka och forsätt med din utveckling

Stopp inte i ditt liv, forsätt och utveckla dina inre mentala krafter. Först då har du en chans att utveckla mentala krafter, som ytterligare inspirerar dig till framtiden 💓💕 #attlevamedreumatoidartrit #naturen #rheumatoidarthritis

Publisert
Kategorisert som Livet

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg,

2 kommentarer

  1. Egal wie bescheiden dein Leben gerade läuft, stoppe niemals in deinem Leben und entwickele dich weiter. Erst dann hast du eine Chance mental Kräfte zu entwickeln die dich weiter beflügeln #lizphotopage.. ☀️♥️

Kommentarer er stengt.