Att grilla ute i solskenet

Vi upplever temperature runt 20°, vi har spenderat hela helgen i vår trädgård och bygger en högbäddar. Varmt väder och vår är frihet.

Sprid nyheten och fortsätt hålla ett öga vad som händer i veckan här. 😊

**Sötpotatisallad med yoghurt, tomater och örter**

#högbäddar #trädgård

Skrevet av

Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙 Helseblogg, Spilblogg

2 kommentarer til «Att grilla ute i solskenet»

  1. Wir haben das schöne warme Wetter genossen und aren kreativ. Mike baute die ersten Hochbeete, danach wurde gegrillt. Süßkartoffelsalat mit Tomaten, Joghurt und Kräuter, danach ein Schokoladenpudding #LowCarb .. 🙂

Det er stengt for kommentarer.