Kategorier
Livet

Att vi ser små och stora mirakel varje dag

Vi upplever små mirakel varje dag. Ofta är det mirakel som är normalt för dig. Vi älskar att träffa nya människor som någonsin blir din vän. Är det inte underbart att vårt hjärta är en muskel som pumpar 100 000 gånger om dagen i bröstet. Det har inte ett datorkrets, det fungerar utan hjälp
Detta är en av de många mirakel, upptäck din mirakel

Hoppas ni får en minst lika fin fredag och helg jag er allihop. 💕

#näckros #Trollsländor #Libelle #Seerose

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,

3 svar på ”Att vi ser små och stora mirakel varje dag”

Stängt för kommentering.