Att få ett rikt fågelliv i trädgården

De är tidigt i år. Ett fågelbo byggt från vår kompost. Tre koltrast på vår stege. Självklart vill jag inte störa och fotografera just nu med teleobjektiv. Att ha en längre brännvidd än ett normalobjektiv

Und ich bekomme Leben in den Garten. Eine Amsel hat drei Nester gebaut für ihre Kinder. Gut das erste Nest war wohl ein Test, gefolgt von zwei anderen Nester die immer schöner wurden

#rede #fågelbo #tamron #Vogelleben #Amsel #Nest

Publisert
Kategorisert som Hageliv

Av Liz

I'm a graphic designer, photographer and fine artist. Living with rheumatoid arthritis (cp) of the heaviest form and sit in a wheelchair. Accept what's happening and let the troll into light, you may want to believe more in you .. 🧙 Follow me, THANKS 🧙 Rheumatology, Gaming Blog,