Kategorier
Livet

Lys upp mörkret

Tänd ett ljus och låt det brinna Låt aldrig hoppet försvinna det är mörkt nu

Men det blir ljusare igen

Tänd ett ljus för allt du tror på För den här planeten vi bor på

Tänd ett ljus för jordens barn

Jag såg en stjärna falla, det var i natt när alla sov.

Jag tror jag önskade då att du var nära.

För en minut sen brann den en sekund, sen försvann den var det bara jag som såg?

På radion sjöng dom om fred på jorden, jag ville tro dom slitna orden.

(Lasse Lindbom och Niklas Strömstedt(

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,