Kategorier
Svartvitt

Att ha fullmånen

Att ha fullmånen i September

och hösten tar över alltmer och sista dagar hade vi storm och mycket regn. Nu kan du inte fönstren öppna under hela dagen, det är för kallt En generös sommar är över. Låt oss se fram emot en spännande höst tillsamman

Att på tre månader firar vi jul. #CanonM6

Ich beobachte den herbstlichen Vollmond.

und der Herbst nimmt immer mehr zu und die letzten Tage hatten wir Sturm und viel Regen. Jetzt kann man die Fenster den ganzen Tag nicht mehr öffnen, es ist zu kalt Ein großartiger Sommer ist vorbei. Freuen wir uns auf einen aufregenden gemeinsamen Herbst, in vier Monaten kommt das Christkind.

#fullmånen #Vollmon

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,