Kategorier
DIY Trädgårdsliv

DIY: Att bygga med Mike en rullstolsramp

Jag gillar inte en metallrullstolramp i trädgården. Så Mike byggde en av trä.

Han letar nu efter ett räcke, sökningen är förgäves! Mike byggde konstruktionen så att ingen behövde. Jag arbetar med ett dragrep

Ich liebe kein Metall im Garten, do mit liebe ich auch keine Rollstuhlrampe aus Metall. Ist auch total unpraktisch wenn die Teile nass sind und du rutscht wieder runter. Holz hat einen tollen Grib, so war es klar das wird eine Rampe aus Holz.

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,
Spelblogg,