Kategorier
Recept

Alternativ till vitt socker

– Agavesirap
– äkta honung är naturlig honung, kallslungad
– Kokossocker
– Yaconsirap
– Lönnsirap
– xylitol (Björksocker). Xylitol kommer från Finland och är en sockeralkohol
– Stevia är ett socker som inte att bra för reumatiker folk

Ostkaka med vallmo och äpplen #utansocker

Socker är en stor NOGO i RA-kost. Så jag äter inte något som innehåller socker. Tyvärr är det här ett stort problem i vår mat idag. Jag blir mer och mer vrede när socker ingår i naturlig yoghurt. Om jag köper yoghurt utan frukt, vill jag inte se något socker i denna produkt. Precis som med korv

Av Liz

Jeg er grafisk designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, kan det være lurt å tro mer på deg selv .. 🧙 Følg meg, tusen takk 🧙

Helseblogg,

Ett svar på ”Alternativ till vitt socker”

Alternativen zu Zucker

– Agavensirup
– Echter Honig ist natürlicher Honig wo kaltgeschleudert ist
– Kokosnusszucker
– Yaconsirup
– Ahornsirup
– Xylit (Birkenzucker). Xylit kommt aus Finnland und ist ein Zuckeralkohol
– Stevia ist ein Zucker, der für rheumatische Menschen nicht so gut ist

Käsekuchen mit Mohn und Äpfeln #utansocker

Zucker ist eine große NOGO in der RA-Diät. Ich esse also nichts, was Zucker enthält. Leider ist dies heute ein großes Problem in unserem Essen. Ich werde immer wütender, wenn Zucker in natürlichem Joghurt enthalten ist. Wenn ich Joghurt ohne Obst kaufe, möchte ich keinen Zucker in diesem Produkt sehen. Genau wie bei Wurst

Stängt för kommentering.