Sandskulpturfestival

För många år sedan besökte jag sandskulpturutställningen på Søndervig / Danmark. Jag älskade stora skulpturerna som var större än mig.

Att älskade särskilt en skulptur. Det var den berömda Stargate från det forna Egypten.

Det var en särskilt jättebra dag <3

Publicerat av

Liz

Jag är en grafisk formgivare, amatörfotograf och målare. Att leva med reumatoid artrit av den tyngsta formen och jag sitter i rullstol. För att acceptera det som händer och låta trollet i ljuset kanske du vill tro mer på dig själv.. 🧙 Följ mig, tusen tack Hälsoblogg Spelblogg

6 reaktioner till “Sandskulpturfestival”

  1. ich war früher froh, wenn ich eine Sandburg hinbekommen habe. Das hier ist der Wahnsinn . 😀

  2. Hut ab, das nenne ich Präzisionsarbeit. 👌 Das ist doch bestimmt kein üblicher Sand?

    1. Einer der Carver so nennt man die Sandbauer, sagte zu mir: ” Dieser Sans ist ungeschliffen und ist scharfkantig die Sandkörner”. Bei feinen Sand, wie der Strandsand, würden die Figuren nicht lange halten 🙂

  3. I admire the artist and his great talent. I admire your pictures, which are awe. 👏

Kommentarer inaktiverade.