Att ha färgglada färger målade i ansiktet

Godmorgon måndag

Efter en mycket, väldigt lång lat helg, att svarar på din fråga nu. En av mest frågorna var vad betyder den här målningen på den här bilden. Det är logotypen på min hälsoblogg

Det bilden står för ”Sällsynta dagen”. Varje år i februari firar vi denna dag, i år är det 29 februari. Det finns så många sällsynta sjukdomar, som sällsynta former av reuma, eller sällsynta neurologiska sjukdomar som SMAXL (länkad spinal muskelatrofi)

Även om jag har tillräckligt med min sjukdom att göra. Jag glömmer inte människor, som har en dålig sjukdom. Jag vet vad jag pratar om eftersom jag har en liten vän som kämpar för sitt liv varje dag. Den här bilden är för min lilla vän, min flickväns son ❤️

Jag målade mitt ansikte för en kampanj för tre år sedan

Publicerat av

Liz

Jag är en grafisk formgivare, amatörfotograf och målare. Att leva med reumatoid artrit av den tyngsta formen och jag sitter i rullstol. För att acceptera det som händer och låta trollet i ljuset kanske du vill tro mer på dig själv.. 🧙 Följ mig, tusen tack Hälsoblogg Spelblogg

7 reaktioner till “Att ha färgglada färger målade i ansiktet”

  1. Guten morgen Montag,

    Nach einem sehr, sehr langen faulen Wochenende, werdet ihr bemerkt haben, war ich kaum online. Daher beantworte ich eure Fragen mit Verspätung. Eine der meisten Fragen war, was bedeutet dieses Bemalung auf diesem Bild. Es ist das Logo meines Gesundheitsblog

    Es steht für „Seltene Erkrankungen“. Jedes Jahr im Februar feiern wir diesen Tag, dieses Jahr ist es der 29 Februar. Es gibt so viele seltene Erkrankungen, wie zum Beispiel seltene Rheumaformen, oder seltene neurologische Erkrankungen wie SMAXL (linked Spinale Muskelatrophie)

    Selbst wenn ich genug mit meiner Erkrankung zu tun habe. Vergesse ich nicht die Menschen denen es noch schlechter geht. Ich weiß von was ich rede, denn ich habe einen kleinen Freund , der jeden Tag um sein Leben kämpft. Ich malte mir vor drei Jahren für eine Kampagne mein Gesicht an. Das ist der Grund, warum ich so farbenprächtig aussehe

  2. The maker, my best girlfriend, you are so much more. The creative face behind, you’re such a great person . 🙋‍♀️❤️😍 Thank you Liz!

Kommentarer inaktiverade.