I jultomtens verkstad i Lappland – Brev till jultomte

Många små hjälpare av jultomte arbete hand i hand. Varje timme kommer tusentals önskemål från simmarna. Om min önskan uppfylls, simmmar drömmer om ett snötäckt sjöhus.

Medan eldstaden knäcker tyst framför honom. Vissa simmar dekorerar sitt hem, så söt. De baka och det luktar pepparkakor. Det enda som saknas är snön. Det är fortfarande varmt och snögubben börjar smälta igen.

Glädje på senaste semesteruppdatering

  • Njut av den helt nya ”Hearth of Stone” jul-utmaningar- en rolig resa komplett med familjedrama, relationsfrågor och en enda jultomten! Lake Christmas Grand Prize – Ett flervåningsfullt, fullt möblerat sjöhus täckt med snö, en kanot, frusen sjö att åka på, alla nya externa skorstenar, fönster och mera!
  • För simmar som älskar att spela på julen, logga in varje dag från 6 december i 6 dagar för att få ett gratis pris i spelet!
  • Missa inte det Sophisticated Socialite för att hjälpa belöningen att dina simmar designar det perfekta cocktailpartt – som en central eldstad, cocktailbar, lyxig inredning och kläder för vuxna!

Spelblogg

Publicerat av

Liz

Jeg er grafiker designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, bør du kanskje tro mer på deg selv. 🧙 Følg meg, tusen takk Helsoblogg Spelblogg Instagram

3 reaktioner till “I jultomtens verkstad i Lappland – Brev till jultomte”

Kommentarer inaktiverade.