Kategorier
Såna dagar

Juhuuuu helg igen

Gormorgon hörni,

Stunden är kommen att välkomsthelg. Den här veckan var väldigt upptagen för mig. Jag ser att julen är om några veckor. Människor springer runt som små myror. Butikerna i köpcentren blir fulla med blink, blink överallt. Konsumtionsgalskap har sitt höjdpunkt igen. Jag använder helgen och vill virka.
Vad gör du

Hoppas ni får en härlig start på helgen 😉

Drumroll and hurra is weekend

This week was very busy for me. You realize, that there are currently 6 weeks until Christmas Day. People are running around like little ants. The shops in the malls are getting fuller and blink, blink everywhere. Consumption madness has its highest point again. I use the weekend and want to crochet. What are you doing!

Wishing a wonderful week😉

Av Liz

Att leva med reumatoid artrit den tyngsta formen.
Jag är en grafisk konstnär, amatörfotograf och målare. Att leva med reumatoid artrit av den tyngsta formen och sitter i rullstol. Att acceptera vad som händer och låt trollen i ljuset, kanske du borde att tro mer på dig själv. 🧙‍♀️

9 svar på ”Juhuuuu helg igen”

You can know that. Again very extreme. No matter what time you want to shop, always crowded parking spots. 😜 Weekend I want to go to collecting chestnuts or walnuts.

Happy weekend Liz. 😘

Svara

Moin, Moin Liz.🙋‍♀️

Da hast du wahr. Ist es aber nicht schön, das wir noch was haben, worüber wir uns freuen können? Ich habe lieber lachende Menschen um mich, wie diese gejammere wie schlecht alles ist. 🙂 Lassen wir den Ameisen ihren Spaß und du paß auf dich gut auf. 😘

Schönes Wochenende, ganz liebe Grüße. ❤️

Svara

We make handicrafts for the Christmas market. have our own counter this year. Wish you were here. Great weekend darling. ❤️

Svara

How true . You found the right words. Consumer madness. aIts more important to sit together with the people you love . Love your elk. 🦌 Good weekend.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *