Kategorier
Att gör en tillbakablick

#2: Att gör en tillbakablick

Med försening kommer jag med populära inlägg från februari 2019
Idag tittar vi på vackra, sorgliga stunder som rörde mig så mycket

Bästa vänner / mannen / partnerskap/ MIKE ANDERSSON MITT VIKING ❤️

Ett sorgligt ögonblick
Son till en god vän dog av SMA-typ 1. När jag skriver dessa ord, måste jag gråta. Herregud, hur grym världen kan vara. Varför den här lilla pojken, han ville leva och förlorade sin kamp. 🧚‍♂️Fly min lilla vännen, jag älskar dig alltid ❤️

Bästa vännen alltid ÄLSKA DIG MIA ❤️

Av Liz

Att leva med reumatoid artrit den tyngsta formen.
Jag är en grafisk konstnär, amatörfotograf och målare. Att leva med reumatoid artrit av den tyngsta formen och sitter i rullstol. Att acceptera vad som händer och låt trollen i ljuset, kanske du borde att tro mer på dig själv. 🧙‍♀️

5 svar på ”#2: Att gör en tillbakablick”

No stress, Liz I know you’re busy, you’re always running high in a limit.
The more beautiful I find this post. 🙌

Is it very personal and touches me as well.
Thank you for sharing as you are. You are such an honest person. ❣️

Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *