#2: Att gör en tillbakablick

Med försening kommer jag med populära inlägg från februari 2019
Idag tittar vi på vackra, sorgliga stunder som rörde mig så mycket

Bästa vänner / mannen / partnerskap/ MIKE ANDERSSON MITT VIKING ❤️

Ett sorgligt ögonblick
Son till en god vän dog av SMA-typ 1. När jag skriver dessa ord, måste jag gråta. Herregud, hur grym världen kan vara. Varför den här lilla pojken, han ville leva och förlorade sin kamp. 🧚‍♂️Fly min lilla vännen, jag älskar dig alltid ❤️

Bästa vännen alltid ÄLSKA DIG MIA ❤️

Publicerat av

Liz

Jag är en grafisk formgivare, amatörfotograf och målare. Att leva med reumatoid artrit av den tyngsta formen och jag sitter i rullstol. För att acceptera det som händer och låta trollet i ljuset kanske du vill tro mer på dig själv.. 🧙 Följ mig, tusen tack Hälsoblogg Spelblogg

5 reaktioner till “#2: Att gör en tillbakablick”

  1. No stress, Liz I know you’re busy, you’re always running high in a limit.
    The more beautiful I find this post. 🙌

    Is it very personal and touches me as well.
    Thank you for sharing as you are. You are such an honest person. ❣️

Kommentarer inaktiverade.