Categories
2019

#2: Att gör en tillbakablick

Med försening kommer jag med populära inlägg från februari 2019
Idag tittar vi på vackra, sorgliga stunder som rörde mig så mycket

Bästa vänner / mannen / partnerskap/ MIKE ANDERSSON MITT VIKING ❤️

Ett sorgligt ögonblick
Son till en god vän dog av SMA-typ 1. När jag skriver dessa ord, måste jag gråta. Herregud, hur grym världen kan vara. Varför den här lilla pojken, han ville leva och förlorade sin kamp. 🧚‍♂️Fly min lilla vännen, jag älskar dig alltid ❤️

Bästa vännen alltid ÄLSKA DIG MIA ❤️

By Liz

Jeg er grafiker designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, bør du kanskje tro mer på deg selv. 🧙

Følg meg, tusen takk

Helsoblogg
Spelblogg
Instagram

5 replies on “#2: Att gör en tillbakablick”

No stress, Liz I know you’re busy, you’re always running high in a limit.
The more beautiful I find this post. 🙌

Is it very personal and touches me as well.
Thank you for sharing as you are. You are such an honest person. ❣️

Comments are closed.