Min färgglada små väska är klar

Senaste dagarna var jag upptagen med min väska. Jag gillar väskor där du kan kasta vad som helst, så jag har inget system. Vad säger du till det?

Meine bunte Tasche ist fertig

Die letzten Tage war ich mit meiner Tasche beschäftigt. Ich mag Taschen in der man alles hinein werfen kann, also habe ich kein System. Was sagst du dazu?

Publicerat av

Liz

Att leva med reumatoid artrit den tyngsta formen. Jag är en grafisk konstnär, amatörfotograf och målare. Att leva med reumatoid artrit av den tyngsta formen och sitter i rullstol. Att acceptera vad som händer och låt trollen i ljuset, kanske du borde att tro mer på dig själv. 🧙‍♀️

3 reaktioner till “Min färgglada små väska är klar”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *