Kategorier
MacGuiden The Sims 3

The Sims 3 on Mac important information for all Catalina users

The following announcement comes from EA David

Earlier this year, Apple announced plans to phase out support for 32-bit applications with their new macOS, Catalina. Due to this change, we will be releasing an updated version of The Sims 3 that will be compatible with the new macOS, The Sims 3 (64-Bit & Metal). We will also be making all DLC content available in this new format, as well.

Check out and read the whole post

 macOS Catalina und ältere Spiele – Welche Mac Modelle sind kompatibel mit macOs Catalina

Av Liz

Att leva med reumatoid artrit den tyngsta formen.
Jag är en grafisk konstnär, amatörfotograf och målare. Att leva med reumatoid artrit av den tyngsta formen och sitter i rullstol. Att acceptera vad som händer och låt trollen i ljuset, kanske du borde att tro mer på dig själv. 🧙‍♀️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *