En touch av sommaren

Att hålla sommaren i vackra presenter, det finns så många möjligheter. En av de vackraste presenterna är de med lavendel. Lavendel luktar länge, även när det har torkats. En av mina favoriter är den hemlagad lavendels tvål.

På gråa dagar som dessa är det trevligt att lukta lavendel. Det utstrålar touch av sommaren

Ein Hauch von Sommer

Den Sommer festhalten in schönen Geschenken, da gibt es soviele Möglichkeiten. Eins der schönsten Geschenke sind die mit Lavendel. Lavendel duftet noch lange, selbst wenn es getrocknet ist. Eins meiner Favoriten ist die selbstgemachte Lavendelseife.

An graue Tage wie diese, ist es schön den Lavendel zu riechen. Er versprüht dene Hauch des Sommers

Publicerat av

Liz

Jag är en grafisk formgivare, amatörfotograf och målare. Att leva med reumatoid artrit av den tyngsta formen och jag sitter i rullstol. För att acceptera det som händer och låta trollet i ljuset kanske du vill tro mer på dig själv.. 🧙 Följ mig, tusen tack Hälsoblogg Spelblogg

4 reaktioner till “En touch av sommaren”

  1. Es ist ewige Zeiten her, wo ich selbstgemachte Lavendelseife sah. ❤️ Danke Liz für die schöne Erinnerung. 🙂

  2. Mein Lavendel verarbeite ich auch in Seife. Ist erstens schönes Geschenk, zweitens liebe ich selbstgemachte Seifen.

    Ich mache meine Lavendelseife nach diesem Rezept.

    😍 Klasse 👍 Liz du bist ein Kind der Natur.

Kommentarer inaktiverade.