Kategorier
Det är jag - Das bin Ich Gaming Forum for VIP Members of Alien Bommel Community

Ett glimt av mitt spännande liv i gaming indsutri

Behind the scence. Jag var ung, nu är jag en veteran.

Att träffas Will Wright, gudfadern av Sims Series, SimCity och Spore.. Jag fick priser från EA för min hjälp till spelaren. Ja, jag är fortfarande inom spelindustrin. Att fortfarande aktiv på EA AHQ som EA AHQ Hero och hjälper spelare

Videospel kan vara kreativa 🎮  Video games can be creative Freggi-Liz vs   EA AHQ Hero / hjälte 👽 Giving helping hands to other gamers and share my knowledge as old gaming veteran

Av Liz

Att leva med reumatoid artrit den tyngsta formen.
Jag är en grafisk konstnär, amatörfotograf och målare. Att leva med reumatoid artrit av den tyngsta formen och sitter i rullstol. Att acceptera vad som händer och låt trollen i ljuset, kanske du borde att tro mer på dig själv. 🧙‍♀️

1 svar på ”Ett glimt av mitt spännande liv i gaming indsutri”

A glimpse into my exciting life into gaming scene – Behind the scence

I was young, I am a veteran and already met famous people.

Like Will Wright the godfather of the Sims, SimCity and Spore. I got prizes from EA for my help to other players. Yes I am still in in my leisure time into gaming industry, I’m still active on EA AHQ as EA AHQ hero and help other players

Updated 17-04-2015

Stängt för kommentering.