Ett glimt av mitt spännande liv i spelindustri

Behind the scence. Jag var ung, nu är jag en veteran.

Att träffas Will Wright, gudfadern av Sims Series, SimCity och Spore.. Jag fick priser från EA för min hjälp till spelaren. Ja, jag är fortfarande inom spelindustrin. Att fortfarande aktiv på EA AHQ som EA AHQ Hero och hjälper spelare

Videospel kan vara kreativa 🎮  Video games can be creative Freggi-Liz vs   EA AHQ Hero / hjälte 👽 Giving helping hands to other gamers and share my knowledge as old gaming veteran

Publicerat av

Liz

Jag är en grafisk formgivare, amatörfotograf och målare. Att leva med reumatoid artrit av den tyngsta formen och jag sitter i rullstol. För att acceptera det som händer och låta trollet i ljuset kanske du vill tro mer på dig själv.. 🧙 Följ mig, tusen tack Hälsoblogg Spelblogg

En kommentar till “Ett glimt av mitt spännande liv i spelindustri”

  1. A glimpse into my exciting life into gaming scene – Behind the scence

    I was young and always creative, I am a veteran and already met famous people

    Like Will Wright the godfather of the Sims, SimCity and Spore. I got prizes from EA for my help to other players. Yes I am still in in my leisure time into gaming industry, I’m still active on EA AHQ as EA AHQ hero and help other players

    and I got a Award like this one

    Updated 17-04-2015

Kommentarer inaktiverade.