Categories
Hej, det er mig

Ett glimt av mitt spännande liv i gaming indsutri

Behind the scence. Jag var ung, nu är jag en veteran.

Att träffas Will Wright, gudfadern av Sims Series, SimCity och Spore.. Jag fick priser från EA för min hjälp till spelaren. Ja, jag är fortfarande inom spelindustrin. Att fortfarande aktiv på EA AHQ som EA AHQ Hero och hjälper spelare

Videospel kan vara kreativa 🎮  Video games can be creative Freggi-Liz vs   EA AHQ Hero / hjälte 👽 Giving helping hands to other gamers and share my knowledge as old gaming veteran

By Liz

Jeg er grafiker designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, bør du kanskje tro mer på deg selv. 🧙

Følg meg, tusen takk

Helsoblogg
Spelblogg
Instagram

1 reply on “Ett glimt av mitt spännande liv i gaming indsutri”

A glimpse into my exciting life into gaming scene – Behind the scence

I was young and always creative, I am a veteran and already met famous people

Like Will Wright the godfather of the Sims, SimCity and Spore. I got prizes from EA for my help to other players. Yes I am still in in my leisure time into gaming industry, I’m still active on EA AHQ as EA AHQ hero and help other players

and I got a Award like this one

Updated 17-04-2015

Comments are closed.