Att lära mig om mina sjukdomar

Ibland saknar jag dagar när jag hade lite mer rörlighet
Att lära mig om mina sjukdomar som har format och skapat mig till den person jag är idag. Trots mitt bagage (sjukdom) är jag alltid positiv och min självkänsla är stor.

Publicerat av

Liz

Jeg er grafiker designer, amatørfotograf og maler. Å leve med revmatoid artritt av den tyngste formen og jeg sitter i rullestol. For å godta det som skjer og la trollet i lyset, bør du kanskje tro mer på deg selv. 🧙 Følg meg, tusen takk Helsoblogg Spelblogg Instagram

3 reaktioner till “Att lära mig om mina sjukdomar”

  1. Manchmal vermisse ich die Tage, wo ich etwas mehr mobiltät hatte. Ich wäre aber nicht der Mensch, der ich heute bin. Meine Krankheit hat mich geformt und mich gestärkt , Selbstwertgefühl uvm.

Kommentarer inaktiverade.