Vær opmærksom på overdosering med methotrexat

Jeg tog det selv med dette stof, og jeg ved, hvilke vanskelige bivirkninger den har. Derfor pas på ▶️  læs mere

Methotrexat (MTX) anvendes til kroniske inflammatoriske lidelser, såsom gigt, psoriasis og Crohns sygdom. Ved høje doser kan den også anvendes i forbindelse med kemoterapi til behandling af leukæmi og andre kræftsygdomme.

 

 

Liz

Author: Liz

My passion is photography. Professional: Graphic artist in rheumatology. Had more than 15 years my own medicine blog "Liz Medical Site", this is no longer active since end august 2017. Nevertheless, I will continue to talk with friends about Rheumatoid Arthritis and SMA (Spinal Muscular Atrophy) here. As written, I have chronic polyarthritis since my childhood. My girlfriend and her husband have a little son with SMA I-II. Therefore share your understand in this things. Thanks for reading . Yours Liz :)